Lettfattelig HVAC-råd For Alle Som Er Nye På Det

Hvis ovnen slutter å virke på en kald vinterdag, må du få den reparert med en gang. Det samme gjelder hvis klimaanlegget gir ut under en hetebølge. I noen tilfeller kan du trenge et helt nytt HVAC-system. Denne artikkelen har nyttig informasjon for å håndtere disse problemene.

Hvis det oppstår problemer med HVAC-systemet, må du kontrollere hele huset før du kontakter noen for å komme for reparasjoner. Vet hvilken del av huset er kaldt og som er varmt. Den kunnskapen kan hjelpe teknikeren med å finne ut hva som skjer.

Når en entreprenør gir deg en liste over referanser, må du passe på å gjøre bruk av den. Ring personene på listen og spør om kvaliteten på arbeidet, hvor nært de kom til sitt sitat og om arbeidet ble fullført i henhold til den lovede tidslinjen.

Se etter rabatter der det er mulig. HVAC-systemer kan være ganske kostbare, så du vil oppsøke hva rabatter og avtaler som kan være der ute. Når du handler rundt, spør om eventuelle aktuelle spesialtilbud som kjører, og se etter rabatter som er relatert til ENERGY STAR-samsvar. Begge kan spare deg for mye penger.

Før sommeren bør du rengjøre kondensatorviftens blader og spoler. Bortsett fra når du gjør overfladisk rengjøring, må du alltid sørge for at strømmen er slått av på enheten. Rengjør eventuelle blader eller rester fra den eksterne kondensatorenheten.

Hvis fordamperspolen, som finnes inne i hjemmet ditt, blir skitten, vil enheten miste effektiviteten. Bare sett av frontpanelet på ovnen og sjekk for å se at spolen er tørr. Bruk et børstetilbehør på et vakuum til å rengjøre spolen forsiktig av støv eller annet rusk.

For å kjøle hjemmet ditt billig, skru opp temperaturen. Hvis du tar noen dusjer om dagen eller bare drikker et kaldt isvann, vil du finne ut at du sparer mye penger på strømregningen ved å holde termostaten litt høyere enn vanlig i hjemmet ditt.

Når du kjøper et nytt klimaanlegg, må du ikke la selgeren snakke deg inn i for stor enhet. Dette vil være sløsing med penger og vil ikke effektivt kjøle ned hjemmet ditt. Jo lenger et system kjører, jo mer effektivt blir det når det kjører, så se etter et som kjører 15 til 30 minutter.

Hold kondensatorene fri for hindringer i nærheten. Hold planter, gjerder, til og med busker tilbake og bort fra enheten. To føtter er en god minimumsavstand den skal ha fra alt, inkludert vegger, men jo mer plass du gir den til å puste, jo bedre vil det fungere og jo mindre sannsynlig vil det være å mislykkes.

Å holde hjemmets HVAC-system fungerer som det skal, er et must hvis du vil unngå ekstreme varme og kulde. Men sortering gjennom alle de forskjellige alternativene som er tilgjengelige for deg kan være vanskelig. La informasjonen du har lest her veilede ditt neste kjøp av et HVAC-system.

HVAC Varmepumpe Guide

Bookmark the permalink.

Comments are closed.